top of page

Om oss

Rosa Skrot_MG_5594.jpg
medlem 1.jpg
Rosa_Skrot_Öppethus.jpg

Rosa Skrot är ett familjeföretag som ägs och drivs av fyra kvinnor, i två generationer. Vi öppnade portarna i hjärtat av Södermalm den 25 augusti 2012, vilket innebär att vi i år fyller 10 år.

 

Vår vision var att driva ett gym som vi själva skulle vilja besöka. Ett gym som är en mötesplats för kvinnor, ett nischat gym som sticker ut från mängden och som har en själ. Ett gym som inspirerar till träning och välmående!

 

Vi vill finnas till för kvinnor i alla åldrar, och har idag medlemmar från 12 år, som tränar med sin mamma, till 84 år – Det är något vi är stolta över! 

- "Jag har jobbat inom restaurangbranschen hela min yrkeskarriär och att ge/erbjuda bra service är något jag hela tiden eftersträvar. Jag har under åren startat upp och drivit olika restauranger, både i Stockholm och i Göteborg. För mig är träning likamed hälsa. Om jag tränar mår jag fysiskt och psykiskt bättre, orken blir större och välbefinnandet ökar. Jag är otroligt stolt stolt över att vara en del av Rosa Skrot." Camilla Dymling, VD Rosa Skrot

_DSC3085.jpg
_DSC3812.jpg
Våra samarbetspartners

För oss är nära samarbeten med andra företag ett viktigt komplement till vår verksamhet. Våra samarbeten ser olika ut men fokuset är alltid våra medlemmar. Som Sveriges, tredje mest länkade gym har vi en välbesökt hemsida och når en stor skara kvinnor som gillar hälsa och välbefinnande.

 

Vill ditt företag synas med ett av Sveriges mest nytänkande gym?Kontakta: camilla.dymling@rosaskrot.se

rohnisch_logo_fb.png
177-1772221_weleda-logo-png-transparent-weleda-logo-png.png.jpeg
Unknown.png
content-disk-proxy.jpeg
Unknown.png
Rosa Bandet.jpg
Event på Rosa Skrot

Sedan Rosa Skrot öppnade i augusti 2012 har vi anordnat flera evenemang. Allt från möhippor, bokreleaser, pressfrukostar till nätverksmöten.

 

Behöver ditt företag en inspirerande miljö att träffas i, eller vill du lansera en ny produkt? 

Planerar du en möhippa åt en vän, vill ha ett träningsinslag på din födelsedag eller vill styra ihop något med gänget?

 

Tveka inte att kontakta oss – camilla.dymling@rosaskrot.se

"Vår vision är att driva ett gym som vi själva skulle vilja besöka. Ett gym som är en mötesplats för kvinnor, ett nischat gym som sticker ut från mängden och som har en själ. Ett gym som inspirerar till träning och välmående!"
bottom of page