top of page

Snyggjogg

Snyggjogg – tio gånger under fem veckor.
 

För dig som vill snyggjogga i grupp, väcka din slumrande joggare inför sommaren, förstå löpningens innersta väsen eller bara vill hänga på ändå. Vi håller ett lugnt och stabilt tempo.

 

Tisdag morgon – start kl. 07.00 från Rosa Skrot, tillbaka ca 45 minuter senare.

Torsdag kväll – start kl. 17.15 från Rosa Skrot, tillbaka ca 60 minuter senare.  

 

Start 7 maj. Avslut 6 juni.

Läs mer & boka nedan:

För första gången introducerar vi något alldeles speciellt - en unik form av personlig

träning som riktar sig till dig som vill ta ditt snyggjoggande till nya höjder. Oavsett om du siktar

på att ansluta till vår grupp eller träna på egen hand, är dessa pass skapade för att förfina din och maximera din löparupplevelse.

I dessa sessioner kommer du att guidas av vår personliga tränare Li. Med en bakgrund som sträcker sig från ultramaraton till individuell träningscoachning och gruppträning på Rosa Skrot, besitter Li en unik expertis som sällan skådas. Hon har tränat både nybörjare och erfarna löpare och har en förmåga att skapa en trygg och inspirerande miljö för alla deltagare.

Vi erbjuder flexibla tider för att passa in i din hektiska vardag, inklusive vardagseftermiddagar, kvällar och helger.

 

För endast 2550 kr (eller 2850 kr för icke-medlemmar), för tre personliga träningspass, får du en chans att investera i din hälsa och ditt välmående. Det är det perfekta tillfället för dig som längtar efter att starta din snyggjoggingresa.
 

För de som vill dela denna resa med en vän, erbjuder vi även PT DUO-pass till ett förmånligt pris av 600 kr per person (eller 700 kr för icke-medlemmar). Vi rekommenderar att boka tre pass för bästa resultat.
 

Observera att platserna är begränsade, så tveka inte att boka din plats idag och ge dig själv det bästa steget mot ett mer njutbart snyggjoggande!

Är du en ovan joggare eller önskar lite extra?

Pilates
Start: Tisdag 10/10 kl. 16.00–16.55

Tränare: Astrid Björk

Under sex veckor kommer vi djupdyka in i träningsformen Pilates och öka upp både styrka, smidighet och balans. Under gruppens gång kommer vi testa flera former av redskap och nörda oss in i bl.a. bål- och hållningsmuskulatur. Denna grupp passar både dig som tränat Pilates tidigare, dig som önskar att stärka upp din kropp med en lågintensiv träningsform och/eller som vill komma igång med din träning.

 Sex pass i PT Small Group
 Nya träningsvänner

 Individuell anpassning

 Tips för vidare träning

Boka här:

bottom of page