top of page

Personlig Träning

Det finns många anledningar till att anlita en PT. Du kanske vill ha hjälp att komma igång med din träning, bli kunnigare eller med att upprätthålla en rutin.

Vad du än önskar hjälp med så finns vårt tränarteam här för att hjälpa dig. Våra tränare har många års erfarenhet av träning för kvinnor och i teamet finns en stor bredd av kunskap inom olika träningsområden. Vi på Rosa Skrot rekommenderar alla våra medlemmar att prova på personlig träning. 

Vi jobbar efter mottot att träning är för alla och att det ska vara roligt. Tillsammans med någon av våra kompetenta tränare får du hjälp att utvecklas och njuta av din träning. Med små förändringar går det att uppnå stora skillnader. Vi ser fram mot att hjälpa just dig med din träning.

One on one

Lovkvist_Malin_200924-4096 v2.jpg

PT  One on one 

Fullt fokus på bara dig. Tillsammans med din tränares kompetens bestämmer ni allt. Du kanske önskar guidning i gymmet, ett träningsprogram eller vidareutveckling i din träning. Du kan även välja att träna på distans via vår tjänst PT-live som erbjuder träning via videolänk.

PT DUO

_X3A2600.jpg

PT DUO

Om ni är två som vill träna tillsammans. Plocka tag i kollegan, dottern, mamman, frun eller en vän. Som vi brukar säga: Delad träning är dubbel glädje.

PT Small Group

_DSC3421.jpg

PT Small Group (4-6 pers)

Om ni är ett gäng som vill träna tillsammans. Finns i två format beroende på om ni är en grupp som vill sätta ett eget fokus, eller om du vill delta i en av våra förbestämda fokusgrupper. Vi erbjuder återkommande grupper i exempelvis baslyft, gravidträning och löpning.

bottom of page