top of page

Gruppträning

På Rosa Skrot är alla klasser individuellt utformade av våra instruktörer. Du tränar utifrån din förmåga och utvecklas i din egen takt. Våra instruktörer har alla gedigen kunskap, utbildning och erfarenhet av gruppträning och är alla såklart kvinnor. 

Läs om våra gruppträningsklasser och läs deras beskrivning här nedan genom att hålla muspekaren över. Är du osäker på vilken klass du ska gå på? Tveka inte att prata med oss i receptionen!

IMG_6780.HEIC

BlackBox

Välkommen till vår BlackBox!
Här kör vi tre stycken klasser i veckan med fokus styrka, boxfys eller HIIT. 
Garanterad pulshöjare i mindre grupp, med discoljus och pepp! Alla klasser i BlackBox passar oavsett tidigare träningsvana. 

08262015_MG_3946-2 kopia.jpg

Burn

Ett högintensivt pass med fokus på konditionsträning. Under passet håller vi ett högt tempo och arbetar i block med tidsbestämda övningar som garanterat får pulsen av stiga. Burn passar oavsett tidigare träningsvana.

D4A_0690.jpg

CoreAss

Cirkelpass med tabata-intervaller och fokus på din bål- och sätesmuskulatur.

Två områden som är viktiga att stärka som grund för din övriga träning.

CoreAss passar oavsett tidigare träningsvana.

CoreAss+ är en kvarts extra kärlek

_DSC3368.jpg

Endure

En timme uthållighet för både kropp och knopp, tekniskt lättillgängligt och

oavsett tidigare träningsvana. Passet bygger på tre grundövningar som genom progression blir tuffare för varje omgång, vill du utmana dig ytterligare så höj frekvens och vikt. Vi toppar det hela med en saftig avslutning. 

_X3A2816.jpg

HaPPy

HaPPy är ett lekfullt pass för mammor och barn mellan 3-9 år. Vi tränar med kroppen som redskap och tränar styrka, flås samt koordination. Ett pass som passar alla oavsett träningsvana och är fullspäckat med rörelseglädje!

_X3A3205.jpg

Pilates

I Pilates arbetar vi med hela kroppen med ursprung ur dess kärna, bålen. Vi letar tillsammans upp kroppens obalanser och bygger upp kroppen. Under klassen kommer du få utmana styrka, stabilitet och smidighet. Pilates passar oavsett tidigare träningsvana.

08262015_MG_3703 kopia.jpg

PowerSenioritas

För dig som är +61 år. Vi arbetar med styrka, balans, kondition och koordination i stationsform under längre intervalltider. Vi använder olika typer av redskap där du du själv anpassar vikten för att stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt. Passar oavsett tidigare träningsvana. 

_X3A3124.jpg

RAW

Under RAW får du njuta av medelintensiv cirkelträning för hela kroppen. Vi arbetar med olika typer av redskap, där du själv kan anpassa hur tungt det skall vara och arbeta efter dina egna förutsättningar. Passar oavsett tidigare träningsvana.

_X3A2880.jpg

Stronger

En tyngre styrkeklass för hela kroppen. Vi arbetar stationsbaserat i block med repetitionsbestämda övningar. Fokus ligger vid att utföra varje övning så tekniskt korrekt som möjligt. För att minimera skaderisken passar Stronger dig som har erfarenhet av styrketräning.

_X3A2880.jpg

WakeUp Stronger

En lättare variant av vår helkropp-styrkeklass Stronger. Vi arbetar stationsbaserat i block med repetitionsbestämda övningar. Fokus ligger vid att utföra varje övning så tekniskt korrekt som möjligt. 

_DSC3554.jpg

Yoga Strong Flow

Klassen har sitt ursprung i Hatha och du arbetar dynamiskt i flöde. Strong flow fokuserar på styrka, balans samt rörlighet till nordiska toner. Vi avslutar med avslappning. Inga förkunskaper behövs, Yoga Strong Flow passar dig som vill lära dig mer om yoga och tycker om att utmanas. 

IMG_6557.heic

Yoga Vibe

Yoga Vibe är bygger på Soft Vinyasa yoga och är en dynamisk yogaklass i lugnt tempo där vi flödar på mattan till musik. Under klassen kommer du att arbeta igenom hela kroppen. Inga förkunskaper krävs men ett öppet sinne! 

_DSC3501.jpg

Yoga Yin

Yin ger dig en genomgående stretch av muskulatur, leder samt ligament för att öka blodflödet och stärka bindväven. Varje position, sittande eller liggande, hålls i tre till fem minuter. Vi jobbar med aktiv vila och övar på närvaro & kroppskännedom.

Passar oavsett tidigare träningsvana. 

bottom of page