Rosa Skrots träningsresor till Thailand!

Jag är nyss hemkommen från Thailand där jag varit för att fixa det sista inför våra träningsresor i mars. Allt såg toppenfint ut och jag längtar verkligen efter att få hänga där med alla härliga tjejer som ska med på träningsresan. Jag hittade fantastiska stränder som passar både för yoga och för tyngre träning. Jag hittade en underbar löpsträcka genom den thailändska landsbygden och ett härligt thaiboxningscenter. Det ska bli underbart att se hur Madde, Lovisa och Louise ska lägga upp träningen åt gruppen i de olika miljöerna. Jag är helt säker på att det kommer bli något riktigt extra. Utöver våra två träningspass om dagen så kommer vi, sola, shoppa, äta god mat, läsa böcker, skratta och NJUTA!!!

Vill du också följa med på en oförglömligresa?

Vi har två platser kvar till resan med löpingriktning den 13-21 Mars och en plats kvar till resan med inrikting på yoga, thaiboxning och högintensiv träning.

Boka på info@rosaskrot.se

Vill du ha mer info om resorna titta HÄR!

Varma hälsningar

Camilla

IMG_5097.jpg

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square