Rosa Skrot är "Årets gym 2104" !

Gym tillägnat tjejer är årets gym 2014!

Landningssida_årets_gym_2.png

Rosa Skrot, vann i helgen det finaste priset, årets Guldhjärta, på fitnessfestivalen som anordnas av Strong Events. Rosa Skrot blev det fjärde gymmet att ta hem segern som året gym.

Tävlingen som har anordnats sedan 2010 utser vinnare i kategorierna årets pt, årets hemsida/blogg årets gruppträningsinstruktör, årets gym/klubb, årets förebild och årets hederspris. Guldhjärtat delas varje år ut till företag och personer som arbetar med hjärtat, för att skapa starkare hjärtan samt en fungerande kropp. Galan hölls i exklusiva ”The Theatre” som hade byggts upp i Svenska Mässans C-hall i Göteborg. Priset som Rosa Skrot tilldelats utses genom röstinsamling. De sex klubbar/gym som fick flest röster gick till final. Finalisternas namn skickas till en jury på remis. Juryn placerar bidragen i en ordning som dom tycker är korrekt. Juryns röster och folkets röster räknas samman och en vinnare utses.

Rosa Skrot vann med följande motivering:

”Man kan sätta färg på en hel bransch på olika sätt. Och dessa fem kvinnor, i två generationer har använt en lika bred pensel som sin erfarenhet och i samma färg som Floyd. Pink Floyd

Kunskap och mognad baserat på många års arbetslivserfarenhet i olika serviceinriktade branscher i kombination med sitt genuina intresse för motion och träning förändrade plötsligt en hel stad.

Deras vision var att driva ett gym som de själva skulle vilja besöka.

Ett gym som sticker ut från mängden och som har en själ.

Ett gym som inspirerar kvinnor, vare sig de kommer med rullator eller cykel.”

Att ett gym som bara vänder sig till kvinnor vinner årets gym visar att det finns efterfrågan för flera typer av gym i Sverige. Gymbranschen har utvecklats i snabb takt de senaste åren. I en bransch som att tidigare ha varit en plats nästan uteslutande för män som vill bygga muskler har Rosa Skrot tagit klivet mot ett gym där variation och unicitet är ledord och anpassat hela upplevelsen utifrån hur de själva som kvinnor skulle vilja ha det och i och med det skapat ett gym som också fungerar som en mötesplats.

- Det känns otroligt bra att vi blir så väl bemötta av den Svenska träningsvärlden. Det talar verkligen för att det vi gör är något som varit efterlängtat, säger Rosa Skrots VD Camilla Dymling

Rosa Skrot har under sina två år både blivit Sveriges tredje mest länkade gym 2012 och 2013. Rosa Skrot blev också årets gym 2013 i träningstidningen ”Topphälsa”.

Camilla Dymling

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square