Öppet hus!

Den 23 till den 27 april, kör vi en favorit i repis! Du och dina vänner är varmt välkommen att träna gratis hos oss och prova om vi är gymmet för dig. Alla som blir medlemmar* under vårt öppet hus får en lite present iform av en timmes gratis massage. Är du medlem hos oss och värvar en vän att också bli medlem får även du en timmes massage. Utöver vårt vanliga schema, kommer vi också att ha ett par andra roliga event. Onsdag den 23 April kommer vi ha ett välgörenhetspass där vi samlar in pengar till kvinnorjouren "Alla kvinnorshus". Vi fyller gymmet med tjejer och kör ett massivt cirkelpass. Ni betalar det ni vill och alla pengar går oavkortat till Alla kvinnorshus. Så här såg det ut sist vi hade ett liknade event!

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square