Personliga tränare 

På Rosa Skrot rekommenderar vi alla våra medlemmar att prova på personlig träning. Tillsammans med någon av våra kompetenta PT`s får du hjälp att utvecklas och njuta av din träning.
Med små förändringar går det att uppnå stora skillnader. 
_DSC3109.jpg

Elsa Boqvist

Träning, hälsa och välmående har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag vill dela med mig av mina kunskaper och min passion för träning, för att du ska hitta glädjen i din träning, utmana dig själv, utvecklas och nå dina mål.

Jag tror på variationsrik träning och hämtar inspiration från olika håll för att kunna anpassa träningen efter varje individ. Jag har ett helhetstänk kring träning, hälsa och livsstil, som din personliga tränare ser jag fram emot att hjälpa dig till ett hälsosammare liv. Vi ses på gymmet!

Elsa har bakgrund inom lagidrotter, främst fotboll, samt inom styrketräning och styrkelyft. Elsa är Cert. MammaMage-tränare, utbildad i MammaRun, FAR-ledare samt licensierad personlig tränare och kostrådgivare, utbildad på DSPTS.

_DSC2815.jpg

Emma Österman

Träning är det bästa i livet, och jag vill att du ska känna likadant, oavsett vilka dina mål är. Idrott och träning har alltid varit en stor del av mitt eget liv och jag har en bakgrund inom olika individuella idrotter som skidåkning och boxning, samt bedömningssport och som elitidrottare inom kontaksporten roller derby.

 

Med min bakgrund vet jag vikten av att jobba mot ett mål och att bygga upp kroppen från grunden för att klara olika typer av prestationer, men även att mycket kan hända på vägen. Tillsammans hittar vi en väg som passar just dig och dina mål!

 

Emma är lic. Personlig Tränare med examen från The Academy, har studerat styrketräning på GHI och är gymnasielärare vid sidan av träningen.

Tidigare Svensk mästare och landslagspelare inom idrotten Roller derby.

_DSC2771.jpg

Rebecka Lange

Med min breda brakgrund inom både nycirkus och elitfotboll gillar jag att utmana mina kunder till att våga hitta den träningsformen som passar just dom bäst. 

För mig betyder träning glädje och jag lägger stor vikt vid att mina kunder också ska uppleva träningsglädje i det dom gör. 

Att träningen är individanpassade är för mig en självklarhet och jag tycker att det är viktigt att alla tränar utifrån sina förutsättningar och dagsform. 

Rebecka Lange är utbildad fystränare via Bosöns idrottsfolkhögskola. 

_DSC2822.jpg

Kristina Olander Eklöf

Kroppen är viktig och förtjänar att tas hand om. Jag hjälper dig bygga en stark, rörlig och hållbar kropp som klarar alla vardagens utmaningar.

Jag jobbar framförallt med rörelsebaserad träning för att skapa god funktion i hela kroppen. Perfekt för dig som vill träna under din graviditet, stärka upp kroppen efter en förlossning och/eller om du "bara" vill röra på kroppen och känna träningsglädje.
Jag tror att kroppen är till för rörelse och oavsett dina förutsättningar kan vi tillsammans skapa varierad,
rolig och utmanande träning. Stor förändring sker bäst med ett litet steg i taget.

Kristina är utbildad Personlig Tränare via The Academy, utbildad 3D Movement Trainer via Procedos, är Starkare Mammor-coach samt Cert.
MammaMage-tränare.

_DSC2925.jpg

Hannah Jyttner

Träning och hälsa har alltid varit något positivt och roligt för mig och det vill jag dela med mig av till andra.  Mitt främsta fokus är att få alla att tycka det är roligt att träna och få en stark och hållfast kropp.  

Att må bra och ha känslan av att vara stark är det bästa som finns!  

Jag vill inspirera andra att hitta glädjen genom träning vilket i sin tur gör att träningen blir av.

Genom min kunskap och erfarenhet inom styrketräning vill jag utveckla dig inom träning och sätta upp mätbara mål, små som stora. Din träning blir skräddarsydd utefter dina egna förutsättningar och mål.

Hannah har bakgrund inom fotboll och friidrott som sprinter samt är licensierad personlig tränare och träningsinstruktör via The Academy

_DSC2978.jpg

Greta Wester

Det är svårt för mig att välja vilken sorts träning jag tycker mest om för att charmen med träning, enligt mig, är just att man kan variera den i all evighet. Tillsammans identifierar vi styrkor, svagheter och obalanser och jobbar hela tiden för att du ska få en mer funktionell kropp, vilket kan innebära allt från att stå och finlira teknik till att du verkligen får ta ut dig ordentligt. 

 

Greta är certifierad kost- och träningskonsult via The Academy (inkl. PT och kostrådgivare), har en hejdundrandes massa gruppträningsutbildningar och pluggar just nu till psykolog på Karolinska Institutet. 

_DSC3042.jpg

Åsa Ingelög

Jag lever och andas dans och träning! Träning ska vara härligt, roligt och lustfyllt för då vet vi att den blir av. Alla är olika och därför behöver också vår träning vara det. Målet med träningen är att just DU ska känna dig stark och må bra!

Jag har en bakgrund inom dansens värld och tänker fortsätta dansa så länge jag orkar.

 

Att få inspirera, peppa och stärka människor hör till min vardag när jag undervisar och coachar personer i alla åldrar. Målen är individuella och varierar men jag ser till att vi tar oss dit tillsammans. Jag ser fram emot att träffa dig i gymmet och skräddarsy ett upplägg som skapar träningsglädje just för dig!

 

Åsa är utbildad friskvårdskonsult och massör via Axelsons gymnastiska institut,

Lic. Personlig tränare samt gruppträningsinstruktör med examen från The Academy, Utbildad vid Balettakademien samt Sveriges Dansorganisation. 

Astrid_091620_IzabellaEnglund_0030.jpg

Astrid Björk

Jag har arbetat med kroppen sedan tidig ålder främst som dansare och senare som gruppträningsinstruktör inom yoga och pilates.

Mitt huvudfokus ligger på att hitta vägar som ger en stark och bekväm kropp genom livets alla skeden. Med en bra grundfysik klarar vi det mesta och genom mitt jobb som personlig tränare vill jag stötta och uppmuntra mina klienters träningsvilja utifrån dagsform.

Jag har lång erfarenhet av funktionell träning som passar alla oavsett om målet är att maxa din träning eller komma tillbaka från skada, graviditet eller bara upp på banan igen.

Vi skräddarsyr din träning utifrån vem du är. Vilket kan betyda allt från tunga lyft, ordentligt flås till rörlighet och andningsövningar.

Astrid har en kandidatutbildning inom modern dans, är certifierad instruktör inom ashtangayoga och yinyoga och pilates.

_X3A2694.jpg

Sara Dahlström

Under namnet ”Fitnessfeministen” har jag länge spridit träningsglädje utan vikthets och ångest på min blogg och sociala medier – och nu kommer jag också kunna göra det hos Rosa Skrot! Mitt mål som personlig tränare är att hjälpa dig att göra träning till något kul, som ger dig energi och gör dig hälsosam.
Min största passion är att lyfta tunga vikter och jag tävlar även i strongwoman. Kombinationen av min stora erfarenhet av styrketräning och att jag är licensierad personlig tränare innebär att jag kan ge dig alla verktyg för att nå resultaten du vill ha – utan att det blir tråkigt eller kravfyllt.

Sara är certifierad Personlig tränare via MF Hälsoutbildningar