Personliga tränare 

På Rosa Skrot rekommenderar vi alla våra medlemmar att prova på personlig träning. Tillsammans med någon av våra kompetenta PT`s får du hjälp att utvecklas och njuta av din träning.
Med små förändringar går det att uppnå stora skillnader. 

Elsa Boqvist

Träning, hälsa och välmående har alltid varit en stor del av mitt liv. Jag vill dela med mig av mina kunskaper och min passion för träning, för att du ska hitta glädjen i din träning, utmana dig själv, utvecklas och nå dina mål.

Jag tror på variationsrik träning och hämtar inspiration från olika håll för att kunna anpassa träningen efter varje individ. Jag har ett helhetstänk kring träning, hälsa och livsstil, som din personliga tränare ser jag fram emot att hjälpa dig till ett hälsosammare liv. Vi ses på gymmet!

Elsa har bakgrund inom lagidrotter, främst fotboll, samt inom styrketräning och styrkelyft. Elsa är Cert. MammaMage-tränare, utbildad i MammaRun, FAR-ledare samt licensierad personlig tränare och kostrådgivare, utbildad på DSPTS.

Emma Österman

Träning är det bästa i livet, och jag vill att du ska känna likadant, oavsett vilka dina mål är. Idrott och träning har alltid varit en stor del av mitt eget liv och jag har en bakgrund inom olika individuella idrotter som skidåkning och boxning, samt bedömningssport och som elitidrottare inom kontaksporten roller derby.

 

Med min bakgrund vet jag vikten av att jobba mot ett mål och att bygga upp kroppen från grunden för att klara olika typer av prestationer, men även att mycket kan hända på vägen. Tillsammans hittar vi en väg som passar just dig och dina mål!

 

Emma är lic. Personlig Tränare med examen från The Academy, har studerat styrketräning på GHI och är gymnasielärare vid sidan av träningen.

Tidigare Svensk mästare och landslagspelare inom idrotten Roller derby.

Rebecka Lange

Med min breda brakgrund inom både nycirkus och elitfotboll gillar jag att utmana mina kunder till att våga hitta den träningsformen som passar just dom bäst. 

För mig betyder träning glädje och jag lägger stor vikt vid att mina kunder också ska uppleva träningsglädje i det dom gör. 

Att träningen är individanpassade är för mig en självklarhet och jag tycker att det är viktigt att alla tränar utifrån sina förutsättningar och dagsform. 

Rebecka Lange är utbildad fystränare via Bosöns idrottsfolkhögskola. 

Andrea Biasi

Träningen ger så många fler fördelar än bara en stark kropp. Jag vill att träningen ska vara ett redskap som du kan använda för att känna dig lycklig och lugn i din vardag. Kroppkompetens är det jag strävar efter tillsammans med mina kunder. Jag litar stenhårt på korrelation mellan kontroll och motivation. Därför kommer jag sträva efter att du lär dig att träna tillsammans med mig, så att du kan förvalta vår träningstid långsiktigt.

Jag bygger upp din träning kring det som du tycker är roligt och utvecklande, träningsglädje är mitt bästa redskap! 

Andrea har en bred kunskap inom hälsoutveckling och hur kroppen fungerar genom examen i Idrott och hälsa på Gymnastik och idrottshögskolan. 
Hon har kunskap kring träningsanpassning för personer med och fysiska och psykosomatiska funktionshinder och genomfört Mammamage utbildning.

Felicia Stålhand

Felicia Stålhand

För mig är hälsa att vara i en balans, såväl fysiskt som psykiskt. Därför är det för mig som personlig tränare viktigt att tänka i en helhet som plockar in både kropp och själ.

Som personlig tränare har jag som mål att hjälpa till på vägen i att hitta nycklar som kan ta dig dit du vill. Detta vill jag göra på ett lustfyllt sätt som gör att träningen blir något att längta efter. Jag vill skapa en hållbarhet och helhet inom träningen som både utvecklar, inspirerar och motiverar. Oavsett vad du har för mål så kan vi tillsammans hitta en väg att nå dit.

Felicia är utbildad personlig tränare och hälsocoach genom Lillsveds Idrottsfolkhögskola och har ett stort intresse för ett brett träningsspektrum med allt ifrån styrketräning och löpning till kroppsviktsträning och yoga.

Hannah Jyttner

Träning och hälsa har alltid varit något positivt och roligt för mig och det vill jag dela med mig av till andra.  Mitt främsta fokus är att få alla att tycka det är roligt att träna och få en stark och hållfast kropp.  

Att må bra och ha känslan av att vara stark är det bästa som finns!  

Jag vill inspirera andra att hitta glädjen genom träning vilket i sin tur gör att träningen blir av.

Genom min kunskap och erfarenhet inom styrketräning vill jag utveckla dig inom träning och sätta upp mätbara mål, små som stora. Din träning blir skräddarsydd utefter dina egna förutsättningar och mål.

Hannah har bakgrund inom fotboll och friidrott som sprinter samt är licensierad personlig tränare och träningsinstruktör via The Academy

Greta Wester

Det är svårt för mig att välja vilken sorts träning jag tycker mest om för att charmen med träning, enligt mig, är just att man kan variera den i all evighet. Tillsammans identifierar vi styrkor, svagheter och obalanser och jobbar hela tiden för att du ska få en mer funktionell kropp, vilket kan innebära allt från att stå och finlira teknik till att du verkligen får ta ut dig ordentligt. 

 

Greta är certifierad kost- och träningskonsult via The Academy (inkl. PT och kostrådgivare), har en hejdundrandes massa gruppträningsutbildningar och pluggar just nu till psykolog på Karolinska Institutet. 

Sara Dahlström

Under namnet ”Fitnessfeministen” har jag länge spridit träningsglädje utan vikthets och ångest på min blogg och sociala medier – och nu kommer jag också kunna göra det hos Rosa Skrot! Mitt mål som personlig tränare är att hjälpa dig att göra träning till något kul, som ger dig energi och gör dig hälsosam.
Min största passion är att lyfta tunga vikter och jag tävlar även i strongwoman. Kombinationen av min stora erfarenhet av styrketräning och att jag är licensierad personlig tränare innebär att jag kan ge dig alla verktyg för att nå resultaten du vill ha – utan att det blir tråkigt eller kravfyllt.

Sara är certifierad Personlig tränare via MF Hälsoutbildningar

Följ oss
Adress
Kontakta oss
Öppettider
  • Facebook.jpg
  • Twitter #2.jpg
  • instagram-3-512.png

Telefon: 

08-658 21 00

E- post:

info@rosaskrot.se

Torkel Knutssongatan 41

118 49 Stockholm

Måndag - torsdag   06.30 - 20.00

Fredag                    06.30 - 18.30

Lördag -  söndag    10.00 - 16.00

              

Öppettider v 28-33

Måndag, onsdag, torsdag   12.00 - 20.00

Tisdag, fredag                     07.00 - 15.00

Lördag                                10.00 - 16.00

Söndag                                Stängt