Passbeskrivningar 

På rosa skrot är passen individuellt utformade av våra instruktörer.
Vår filosofi är att ha olika pass som fungerar för alla olika träningsvanor.
Du tränar utifrån din egen förmåga och utvecklas i din egna takt.
Våra instruktörer är kvinnor och har gedigen kunskap och erfarenhet inom träning. 
Burn

30 min 

Burn är Rosa Skrots högintensiva pulspass med fokus på konditionsträning. Under passet håller vi ett högt tempo och arbetar i block med tidsbestämda övningar som garanterat får pulsen av stiga. Burn passar oavsett tidigare träningsvana. Rise and Shine!

Stronger

45 min 

Stronger är ett pass där vi arbetar med tyngre styrketräning för hela kroppen. Vi arbetar stationsbaserat i olika block med repetitionsbestämda övningar under tid. På Stronger tar vi ett stort kliv bort från pulsträningen och fokuserar istället på att utföra varje repetition så koncentrerat samt tekniskt korrekt som möjligt. Stronger passar dig som har erfarenhet av styrketräning, för att minimera skaderisken.

Pilates

45 min 

På Pilatesen jobbar vi med övningar som främst syftar till att stärka bålen, ländrygg och skulderbladsparti för att göra oss starkare i vardagen och i andra fysiska aktiviteter.

Olika övningar för att på bästa sätt utmana kroppen.

 

Yin Yoga 

60 min och 75 min

I Yinyoga genomgående stretch av muskler menframförallt bindväven, ökar blodflödet, lederna,  ligamenten och vill man får man en meditativ  stund i det hela!
Alla övningar görs på golvet och varje position hålls stilla mellan tre till fem minuter. Med musklerna avslappnade och med medveten andning för att fokusera kropp och sinne på vad som händer.

Yoga Core 

75 min 
Yoga Core är en dynamisk klass med grunden i Vinyasa yoga. Under den här klassen lägger vi ett extra fokus på kontakt med kroppens stabiliseringsmuskulatur, bålen. Förvänta dig en uppmjukande klass med andning, rörelse, styrka och flöde. Välkommen! 

Power Senior(itas)/ PS 

45 min 

PowerSenior(itas) är vårt seniorpass för kvinnor från 62års ålder. Under passet arbetar vi med styrka, balans och koordination i stationsform under längre intervalltider med lugnt tempo. Vi använder olika typer av redskap där du själv får anpassa vikten och stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt. PowerSenior(itas) passar oavsett tidigare träningsvana.

HIIT & HIIT IT

30 min 

HIIT är ett högintenstivt intervallpass som utmanar både kondition och styrka. Vi arbetar tillsammans och utför övningarna individuellt i grupp, på bestämda tidsintervaller. På HIIT kan du förvänta dig ett svettigt, utmanande och roligt pass - Passar oavsett tidigare träningsvana.

På HIIT IT adderar vi utrusning för extra intensitet och tyngd.

Endure

60 min 

Endure är en timme uthållighet för både kropp och knopp, tekniskt lättillgängligt och passar alla, oavsett tidigare träningsvana. Passet bygger på tre grundövningar som genom progression blir tuffare för varje omgång, vill du utmana dig ytterligare så höj frekvens och vikt. Vi toppar det hela med en saftig avslutning.

Core-Ass

30 och 45 min

CoreAss är passet för dig som vill lägga extra fokus på din bål och rumpa. Två områden som är viktiga att stärka som grund för din övriga träning. Vi håller ett högt tempo och arbetar med Tabata-intervaller i stationsform. CoreAss passar oavsett tidigare träningsvana. CoreAss+ är en kvarts extra kärlek!

Raw

45 min  

RAW är Rosa Skrots cirkeltränings-koncept. Under RAW får du njuta av högintensiv cirkelträning för hela kroppen. Vi arbetar med olika typer av redskap, där du själv kan anpassa hur tungt det skall vara och arbeta efter dina egna förutsättningar. RAW passar oavsett tidigare träningsvana.

Kick Ass Mamas
45 min 

Kick Ass Mamas är passet för dig som är gravid eller nybliven mamma, där du har möjligheten att ta med dig din bebis. Vi arbetar i ett cirkelformat,  med väl anpassade övningar för en kvinnokropp under samt efter en graviditet. Alla instruktörer är utbildade MammaMage-tränare och är mycket vana att arbeta med olika mammamagar. Kick Ass Mamas passar oavsett tidigare träningsvana och här är aktiveringen av den djupa magmuskulaturen samt bäckenbotten i största fokus!

HaPpY 
45 min 

HaPpY är ett lekfullt kroppsvikts pass för mammor och barn mellan 3 och 9 år.

Vi tränar/leker tillsammans med våra barn i 45 minuter. Vi använder kroppen som vikt och gör övningar som passar både barn och vuxna.

HaPpy fins på schemat var tredje vecka. 

Du bokar in dig själv och ditt barn är automatiskt inräknat.

GymFys

55 min 

GymFys är passet för dig som är ny på gymmet, inte varit här på ett tag eller behöver ny inspiration i din träning.

Träningen sker i gymmet och vi tränar med fria vikter och i maskinerna. 

Vi kommer erbjuda en blandning av styrka, kondition och rörlighet. 

Soma Move

45 min 

SOMA MOVE® är ett holistiskt sätt att träna som är atletiskt och samtidigt mjukt.

Du arbetar med kroppen som ditt motstånd och med underlaget som ditt redskap.

Träningen är rörlighet, styrka, explosivitet, stabilitet och kondition och vi rör oss i ett oavbrutet flöde av rörelsemönster i harmoni med andning, detta gör att vi även mentalt rensar hjärnan. 

Du jobbar hela tiden med din kropps förutsättningar, "jobba med kroppen, inte mot den"

Övningarna påminner om Yogans, pilates, Ido moves (djur-rörelser) och är i sin helhet väldigt funktionella. Du kommer märka efter några gånger att du får en ökad kroppskontroll.

Träningsvärk är garanterat

BoxFys

45 min 

BoxFys är ett boxningsinspirerat, högintensivt fyspass. Här får du träna helkroppsstyrka, kondition och teknik. Passet passar alla och ingen tidigare erfarenhet av boxning krävs. Tillsammans skrattar, slåss och svettas vi. 

Följ oss
Adress
Kontakta oss
Öppettider
  • Facebook.jpg
  • Twitter #2.jpg
  • instagram-3-512.png

Telefon: 

08-658 21 00

E- post:

info@rosaskrot.se

Torkel Knutssongatan 41

118 49 Stockholm

Måndag - torsdag   06.30 - 20.00

Fredag                    06.30 - 18.30

Lördag -  söndag    10.00 - 16.00

              

Öppettider v 28-33

Måndag, onsdag, torsdag   12.00 - 20.00

Tisdag, fredag                     07.00 - 15.00

Lördag                                10.00 - 16.00

Söndag                                Stängt