Passbeskrivningar 

På rosa skrot är passen individuellt utformade av våra instruktörer.
Vår filosofi är att ha olika pass som fungerar för alla olika träningsvanor.
Du tränar utifrån din egen förmåga och utvecklas i din egna takt.
Våra instruktörer är kvinnor och har gedigen kunskap och erfarenhet inom träning. 
Burn

30 min 

Burn är Rosa Skrots morgonpass. Ett högintensivt pulspass med fokus på konditionsträning. Under passet håller vi ett högt tempo och arbetar i block med tidsbestämda övningar som garanterat får pulsen av stiga. Burn passar oavsett tidigare träningsvana.Rise and Shine!

Core-Ass

30 och 45 min

CoreAss är passet för dig som vill lägga extra fokus på din bål och rumpa. Två områden som är viktiga att stärka som grund för din övriga träning. Vi håller ett högt tempo och arbetar med Tabata-intervaller i stationsform. CoreAss passar oavsett tidigare träningsvana. CoreAss+ är en kvarts extra kärlek!

Stronger

45 min 

Stronger är ett pass där vi arbetar med tyngre styrketräning för hela kroppen. Vi arbetar stationsbaserat i olika block med repetitionsbestämda övningar under tid. På Stronger tar vi ett stort kliv bort från pulsträningen och fokuserar istället på att utföra varje repetition så koncentrerat samt tekniskt korrekt som möjligt. Stronger passar dig som har erfarenhet av styrketräning, för att minimera skaderisken.

_X3A3119.jpg
Pilates

45 min 

Pilates är en utpräglad form av bålträning med målet att stärka hela muskelkorsetten. Vi jobbar systematiskt igenom kroppens stabiliseringsmuskulatur samt använder andningen för både kraft och lugn. Klassen sker på matta med små redskap och inga förkunskaper krävs.

 

Raw

45 min  

RAW är Rosa Skrots cirkeltränings-koncept. Under RAW får du njuta av högintensiv cirkelträning för hela kroppen. Vi arbetar med olika typer av redskap, där du själv kan anpassa hur tungt det skall vara och arbeta efter dina egna förutsättningar. RAW passar oavsett tidigare träningsvana.

_X3A2816.jpg
Yin Yoga 

60 min och 75 min

YinYoga ger dig en genomgående stretch av muskulatur, leder samt ligament för att öka blodflödet och stärka bindväven. Alla övningar görs liggande eller sittande i ett lugnt tempo där varje position hålls i tre till fem minuter. Vi jobbar med aktiv vila och övar på närvaro samt kroppskännedom. Klassen passar oavsett tidigare träningsvana.

Kick Ass Mamas
45 min 

Kick Ass Mamas är passet för dig som är gravid eller nybliven mamma, där du har möjligheten att ta med dig din bebis. Vi arbetar i ett cirkelformat,  med väl anpassade övningar för en kvinnokropp under samt efter en graviditet. Alla instruktörer är utbildade MammaMage-tränare och är mycket vana att arbeta med olika mammamagar. Kick Ass Mamas passar oavsett tidigare träningsvana och här är aktiveringen av den djupa magmuskulaturen samt bäckenbotten i största fokus!

Yoga Vibe 

75 min Yoga Vibe är en mjuk vinyasa med fokus på liggande och sittande asanas (positioner). Vi går igenom hela kroppen i ett mjukt flöde. Inga förkunskaper krävs, passar alla nivåer.

HaPpY 
45 min 

HaPpY är ett lekfullt kroppsvikts pass för mammor och barn mellan 3 och 9 år.

Vi tränar/leker tillsammans med våra barn i 45 minuter. Vi använder kroppen som vikt och gör övningar som passar både barn och vuxna.

HaPpy fins på schemat var tredje vecka. 

Du bokar in dig själv och ditt barn är automatiskt inräknat.

Yoga Vinyasa 

60 min 

Vinyasa yoga är en dynamisk yogaklass i lugnt tempo där vi flödar på mattan till musik. Under klassen kommer du att arbeta igenom hela kroppen. Inga förkunskaper krävs men ett öppet sinne!

Yoga Strong Flow 

60 min 

Klassen har sitt ursprung i Hatha och du arbetar dynamiskt i flöde. Strong flow fokuserar på styrka, balans samt rörlighet. Du kommer att yoga till nordiska toner och avsluta med avslappning. Inga förkunskaper behövs, klassen passar dig som vill lära dig mer om yoga och tycker om att utmanas.

HIIT 

30 min 

HIIT är ett högintenstivt intervallpass som utmanar både kondition och styrka. Vi arbetar tillsammans och utför övningarna individuellt i grupp, på bestämda tidsintervaller. På HIIT kan du förvänta dig ett svettigt, utmanande och roligt pass - Passar oavsett tidigare träningsvana.

Endure

60 min 

En timme uthållighet för både kropp och knopp, tekniskt lättillgängligt och passar alla, oavsett tidigare träningsvana. Passet bygger på tre grundövningar som genom progression blir tuffare för varje omgång, vill du utmana dig ytterligare så höj frekvens och vikt. Vi toppar det hela med en saftig avslutning.

GymIntro

55 min 

Gym(Intro) är passet för dig som är ny på gymmet, inte varit här på ett tag eller behöver ny inspiration i din träning. Passet sker i gymmet och vi tränar med fria vikter och i maskinerna. Vi erbjuder en blandning av styrka, kondition och rörlighet. Passet är luftigt planerat med uppvärmning, grundlig genomgång av varje rörelse samt för frågor.

BoxFys

45 min 

BoxFys är ett boxningsinspirerat högintensivt fyspass. Här får du träna helkroppsstyrka, kondition och teknik. Passet passar alla och ingen tidigare erfarenhet krävs. Tillsammans skrattar, slåss och svettas vi.

Power Senior(itas)/ PS 

45 min 

PowerSenior(itas) är vårt seniorpass för kvinnor från 62års ålder. Under passet arbetar vi med styrka, balans och koordination i stationsform under längre intervalltider med lugnt tempo. Vi använder olika typer av redskap där du själv får anpassa vikten och stärka upp kroppen på ett skonsamt sätt. PowerSenior(itas) passar oavsett tidigare träningsvana.