FaR - Fysisk aktivitet på recept

Det går att förebygga, förbättra och behandla många sjukdomar genom regelbunden fysisk aktivitet. Du som behöver stöd för att komma igång med det kan få fysisk aktivitet på recept. Det innebär att du får stöd av din vårdkontakt för att hitt en fysisk aktivitetsnivå som är anpassad till dina behov, förutsättningar och önskemål.
(1177, FaR, 2022)

Rosa Skrot & FaR

Vi är sedan 2018 anslutna till Stockholms FaR-ledarnätverk, FaRledare.se och certifierade som arrangör för fysisk aktivitet på recept. Det är upp till varje arrangör att sätta sina priser, det finns ingen subvention från Försäkringskassan eller Region Stockholm. Rosa Skrot erbjuder tillgång till vårt subventionerade medlemskap Purple Card för dig som innehar ett recept på fysisk aktivitet. 

Purple Card ger dig tillgång till vår gruppträning och gymmet under alla öppettider för 425 kr/mån (ord. pris 545 kr/mån). Bindningstiden för medlemskapet är 12 mån och du är berättigad det reducerade priset under hela den perioden (även om ditt FaR är giltigt en kortare period än 12 mån).

Du kan läsa mer information om villkoren för vårt FaR-erbjudande i våra avtalsvillkor. 
 

Sigill Symbol Arrangörer.png
 GRUPPTRÄNINGSKLASSER           
 
BLACKOUT                                   
 BURN                                           
 COREASS                                     
 ENDURE                                       
 PILATES                                       
 POWERSENIORITAS                      
 RAW                                             
 STRONGER                                   
 YOGA, STRONG FLOW                   
 YOGA, VIBE                                  
 YOGA, YIN        
                           
Rosa_Skrot_Öppethus.jpg

Träning för dig med FaR

Du som fått ett FaR ansvarar själv för att följa och träna enligt receptet. Vår erfarenhet är att många med ett recept har en begränsad träningserfarenhet och det kan vara svårt att komma igång själv. Vi har ett omfattande arbetslag med personliga tränare och god erfarenhet från att möta kvinnor i alla livets skeden. 

En personlig tränare kan hjälpa dig att komma igång, lära dig nya övningar, få struktur på din träning, vilket gruppträning du eventuellt ska komplettera med och kanske viktigast av allt, hitta träningsglädje. 

 

LOGGA_andrea.png