February 16, 2015

Vi tycker sportlovet är en himla fint lov, men känner att det borde vara för alla. Tänk att viga en hel vecka åt att bara sporta och må bra. 

Vårt bidrag till en sportande vecka är en prissäkning på vårt Pink Card. Alla som tecknar Pink Card under v 9 och v 10 får det till priset av 449kr/mån ord 499kr/mån. 

 

Vad som ingår i Pink Card kan du läsa om här.

 

January 21, 2015

Jag är nyss hemkommen från Thailand där jag varit för att fixa det sista inför våra träningsresor i mars.  Allt såg toppenfint ut och jag längtar verkligen efter att få hänga där med alla härliga tjejer som ska med på träningsresan. Jag hittade fantastiska stränder som passar både för yoga och för tyngre träning. Jag hittade en underbar löpsträcka genom den thailändska landsbygden och ett härligt thaiboxningscenter. Det ska bli underbart att se hur Madde, Lovisa och Louise ska lägga upp träningen åt gruppen i de olika miljöerna. Jag är helt säker på att det kommer bli något riktigt extra. Utöver våra två träningspass om dagen så kommer vi, sola, shoppa, äta god mat, läsa böcker, skratta och NJUTA!!! 

Vill du också följa med på en oförglömligresa? 

Vi har två platser kvar till resan med löpingriktning den 13-21 Mars och en plats kvar till resan med inrikting på yoga, thaiboxning och högintensiv träning. 

 

Boka på info@rosaskrot.se

Vill du ha mer info om resorna titta HÄR!

 

Varma hälsningar

Camilla

  

 

December 15, 2014

Den 7/1 -15 sätter vi igång vårens nya gruppträningsschema! 

 

Vi har gjort ett par förändringar på schemat utifrån era önskemål och utifrån passtatestik, vi hoppas att vårt nya schema ska falla er i smaken. 

 

I skrivade stund håller vi på att sätta ihop passbeskrivningar och de kommer upp på hemsidan måndag den 22/12. 

 

 Efter två år har vi beslutat att pausa våra dansklasser. Det är inte för evigt och ni som önskar dansklasser får gärna meddela oss vilken typ av klasser ni önskar och vilka tider. 

 

Vi kommer att säga hejdå till fyra av våra instruktörer, den här terminen och hälsa tre nya välkomna till våren. 

 

En stor kram och tack för kärleksfullt engagerande jobb, Dissan, Lovisa, Pischa och Somayeh.

 

Varmt välkomna till oss Astrid (yin yoga), Sophie (Burn) och Johanna (Stronger & Kick Ass Mamas)

 

 

Tusen tack för en härlig hösttermin, vi är så taggade på att få leka med er  hela 2015!  

 

XOXO

 

 

 

December 4, 2014

 

Gym tillägnat tjejer är årets gym 2014!

 

Rosa Skrot, vann i helgen det finaste priset, årets Guldhjärta, på fitnessfestivalen som anordnas av Strong Events. Rosa Skrot blev det fjärde gymmet att ta hem segern som året gym.

 

Tävlingen som har anordnats sedan 2010 utser vinnare i kategorierna årets pt, årets hemsida/blogg årets gruppträningsinstruktör, årets gym/klubb, årets förebild och årets hederspris. Guldhjärtat delas varje år ut till företag och personer som arbetar med hjärtat, för att skapa starkare hjärtan samt en fungerande kropp. Galan hölls i exklusiva ”The Theatre” som hade byggts upp i Svenska Mässans C-hall i Göteborg. Priset som Rosa Skrot tilldelats utses genom röstinsamling. De sex klubbar/gym som fick flest röster gick till final. Finalisternas namn skickas till en jury på remis. Juryn placerar bidragen i en ordning som dom tycker är korrekt. Juryns röster och folkets röster räknas samman och en vinnare utses.

 

Rosa Skrot vann med följande motivering:

”Man kan sätta färg på en hel bransch på olika sätt. Och dessa fem kvinnor, i två generationer har använt en lika bred pensel som sin erfarenhet och i samma färg som Floyd. Pink Floyd

Kunskap och mognad baserat på många års arbetslivserfarenhet i olika serviceinriktade branscher i kombination med sitt genuina intresse för motion och träning förändrade plötsligt en hel stad.

Deras vision var att driva ett gym som de själva skulle vilja besöka.

Ett gym som sticker ut från mängden och som har en själ.

Ett gym som inspirerar kvinnor, vare sig de kommer med rullator eller cykel.”

 

Att ett gym som bara vänder sig till kvinnor vinner årets gym visar att det finns efterfrågan för flera typer av gym i Sverige. Gymbranschen har utvecklats i snabb takt de senaste åren. I en bransch som att tidigare ha varit en plats nästan uteslutande för män som vill bygga muskler har Rosa Skrot tagit klivet mot ett gym där variation och unicitet är ledord och anpassat hela upplevelsen utifrån hur de själva som kvinnor skulle vilja ha det och i och med det skapat ett gym som också fungerar som en mötesplats.

 

- Det känns otroligt bra att vi blir så väl bemötta av den Svenska träningsvärlden. Det talar verkligen för att det vi gör är något som varit efterlängtat, säger Rosa Skrots VD Camilla Dymling

 

Rosa Skrot har under sina två år både blivit Sveriges tredje mest länkade gym 2012 och 2013. Rosa Skrot blev också årets gym 2013 i träningstidningen ”Topphälsa”.

 

 

Camilla Dymling

 

April 18, 2014

Den 23 till den 27 april, kör vi en favorit i repis! Du och dina vänner är varmt välkommen att träna gratis hos oss och prova om vi är gymmet för dig. Alla som blir medlemmar* under vårt öppet hus får en lite present iform av en timmes gratis massage. Är du medlem hos oss och värvar en vän att också bli medlem får även du en timmes massage. Utöver vårt vanliga schema, kommer vi också att ha ett par andra roliga event. Onsdag den 23 April kommer vi ha ett välgörenhetspass där vi samlar in pengar till kvinnorjouren "Alla kvinnorshus". Vi fyller gymmet med tjejer och kör ett massivt cirkelpass. Ni betalar det ni vill och alla pengar går oavkortat till Alla kvinnorshus. Så här såg det ut sist vi hade ett liknade event!

April 16, 2014

Vad kul att du hittade hit! Här kommer du kunna läsa om nyheter som händer på gymmet. Event vi närvarar på och få träningstips från våra personliga tränare. Vi kommer också att bjuda in gästbloggare och om du vill blogga här tveka inte att höra av dig till oss.

Please reload

Välkommen!

Varmt välkommen till vår blogg!

April 16, 2014

1/1
Please reload

Senaste inläggen

April 18, 2014

Please reload

Arkiv
Please reload

Taggar
Följ oss
  • Facebook.jpg
  • Twitter #2.jpg
  • instagram-3-512.png
Följ oss
Adress
Kontakta oss
  • Facebook.jpg
  • Twitter #2.jpg
  • instagram-3-512.png

Telefon: 

08-658 21 00

E- post:

info@rosaskrot.se

Torkel Knutssongatan 41

118 49 Stockholm

Öppettider

Måndag - torsdag   06.30 - 21.00

Fredag                    06.30 - 18.30

Lördag                    09.00 - 16.00 

Söndag                   10.00 - 17.00